AKTUALNO

Ova stranica donosi vam sve trenutne aktualnosti u Slagalici, nedavna događanja i najave budućih

SLAGALICA NA KONFERENCIJI “MAME ZA MAME”

konferencija mame za mame

14.10.2023. sudjelovala sam na prvoj konferenciji “Mame za mame”, u organizaciji zagrebačke udruge FOKUS čije djelovanje promiče obiteljske vrijednosti i pozitivne promjene u društvu kroz angažman svakog pojedinca. U cjelodnevnoj konferenciji održan je raznolik edukativno zabavni program namijenjen prvenstveno mamama. Zanimljive govornice i njihove teme, korisne radionice i predavanja te izlaganja proizvoda nas mama poduzetnica, pružili su svim posjetiteljicama pregršt zanimljivog sadržaja, a djeci cjelodnevni dječji program, čuvanje i besplatan ručak. Slagalica je sudjelovala svojom radionicom pod naslovom kao što glasi nova knjiga, “Manje strke više svrhe” i izazvala je vrlo pozitivne reakcije mama.

 

 

 

GOSTOVANJE U GRADSKOJ KNJIŽNICI ZAPREŠIĆ

09.02.2023. gostovala sam u Gradskoj knjižnici A. Kovačića u Zaprešiću. Uz kratko predstavljanje nedavno izdane druge knjige, razgovarali smo o organizacijskim izazovima svakodnevne strke uobičajene za današnji način života i odgovorili na zanimljiva pitanja iz publike.

Kratki prilog snimljen za zaprešiću televiziju TV Zapad pogledajte ovdje.

PROMOCIJA NOVE KNJIGE U IZDANJU SLAGALICE

09.12.2022. u18 sati, u ugodnom ambijentu Hoću knjigu Megastore knjižare u Zagrebu predstavljamo moju novu knjigu, još jedan praktični priručnik.

Ulaz na promociju je slobodan, a o knjizi će osim mene govoriti:

Lea Brezar, moja draga prijateljica i mentorica, suvlasnica marketinške agencije Dhar media te suosnivačica privatne osnovne škole i gimnazije Epoha, praktičarka pozitivne psihologije, pjesnikinja i spisateljica, urednica moje obje knjige
i
Kristina Ercegović, serijska poduzetnica, poslovna savjetnica i strastvena promotorica poduzetništva, ime iza projekata Business Café i Žene i novac, spisateljica i autorica predgovora ove knjige.
Predstavljanje knjige moderirat će moja draga Zaprešićanka Maja Jurenić, profesorica talijanskog jezika i književnosti i hrvatskog jezika i književnosti, svestrana knjižničarka, volonterka i promotorica čitanja.
Pridružite nam se 09.12. u razgovoru o strci i svrsi, o važnosti postizanja smisla kako u organizaciji doma tako i u poslu, međuljudskim odnosima i zdravlju.

manje strke više svrhe knjiga slagalica organiziranje

DVIJE VELIKE NOVOSTI OD 01.09.2022.

1. Od rujna ove godine profesionalna organizatorica više ne nudi uslugu individualnog savjetovanja fizičkih osoba na poziv, kako u njihovom domu tako niti online. Individualno savjetovanje i kontinuirana podrška oko konkretnih problema žena i njihovih obitelji bit će moguća isključivo u sklopu članstva u SLAGALICA PREMIUM klubu.

2. Članstvo u SLAGALICA PREMIUM klubu postaje fleksibilnije i financijski dostupnije. Raniji benefiti ostaju isti.

Više o navedenim novostima pročitajte OVDJE

 

 

CIKLUS “Na kavi sa Slagalicom”

na kavi sa slagalicom kuhinjana kavi sa slagalicom corona

SLAGALICA organiziranje u suradnji s Udrugom FOKUS iz Zagreba okuplja zainteresiranu javnost jednom mjesečno i obrađuje neku od organizacijskih tema. Ulaz je slobodan (uz obaveznu prijavu), a idući termin je u jesen. Pratite Slagalicu na društvenim mrežama i ovdje za pravovremenu objavu točnog termina.

 

NOVO OD 2022. – “SLAGALICA PREMIUM” VIP članstvo 

– zatvoren ženski VIP klub na bazi godišnjeg članstva

– poseban paket proizvoda, usluga i događanja

– posebne pogodnosti i pokloni iznenađenja

slagalica premium klub vip članstvo

Sve o prednostima SLAGALICA PREMIUM članstva pronađite OVDJE

 

 

 

17.03. gostovala sam na HRT u emisiji “Kod nas doma” – emisiju možete pogledati OVDJE

slagalica organiziranje emisija kod nas doma hrt

 

 

ORGANIZACIJA BIBLIOTEKE HRVATSKE KNJIŠKE BLOGERICE ALIS MARIĆ (ČITAJ KNJIGU)

SLAGALICA organiziranje organizirala je biblioteku kod Alis Marić i kratki video o cijelom projektu možete pogledati OVDJE

 

 

04.12.2020. u Otočcu sudjelovala sam na MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI “ŽENE I TOČKA”

Konferencija je održana online putem facebook stranice Žene i točka OVDJE i na YOUTUBE kanalu Hrvatske gospodarske komore OVDJE

Detalje o konferenciji pročitajte  OVDJE