KAKO ISKORISTITI STARE KALENDARE I ROKOVNIKE

kako iskoristiti stare kalendare i rokovnike

Razmišljate li možda kako iskoristiti stare kalendare i rokovnike da ih baš sve ne bacite? Evo jedne zanimljive ideje na koju ste možda zaboravili ili za nju niti ne znate. Svaki određeni broj godina godine se ponavljaju u potpunosti. To znači da se poklapaju i datumi i dani u tjednu.

Bez ulaženja u matematičke detalje, dovoljno je znati da se neke godine ponavljaju svakih jedanaest godina, a neke svakih šest.

Tako je, na primjer 2018. godina identična 2007. godini i mogli ste bez problema koristiti jedanaest godina stari kalendar, rokovnik ili planer. Iduće godine, moći ćete pak koristiti kalendar ili rokovnik iz 2013. i ne kupovati onaj za 2019. Imate li koji prazni rokovnik iz 2013.?

Naravno, nadam se da vam ormari i ladice nisu prepuni prastarih rokovnika i da ste ih odlučili strogo reducirati. Ipak, neke od njih zaista je šteta baciti ukoliko su prazni i poklapaju se sa skoro nadolazećim godinama.

No, kako točno provjeriti koje se godine preklapaju? Postoji li jednostavna uputa kako iskoristiti stare kalendare i rokovnike? E, zato sam ja tu da vas informiram. ? Sve što trebate napraviti je upisati godinu svog starog kalendara u polje na OVOJ stranici i dobit ćete listu svih preklapajućih godina.

No da se razumijemo, ovim tekstom vas nikako NE ŽELIM potaknuti da skupljate prazne rokovnike ili kalendare! Iskoristite neke od ranijih zaliha, ali svakako kontrolirajte buduće količine. I javite mi da li ste iskoristili ovu ideju?