fbpx

Blog

NEDJELJA I VAŠE NAJVAŽNIJE RUTINE

Nedjelja je u organizacijskom smislu dan idealan za rutine oko priprema nadolazećeg radnog tjedna. Kao moćan organizacijski alat, nedjeljne rutine nisu važne samo kako biste si osigurali jednostavniji i učinkovitiji tjedan koji slijedi. One su važne i zato da biste upravo u nedjelju imali dovoljno kvalitetnog vremena za sebe, svoje najmilije i za odmor.

NEDJELJNE RUTINE RADE ZA NAS

Svatko od nas ima specifičnu privatnu i poslovnu situaciju. No, svi imamo neke zajedničke potrebe kad govorimo o organizaciji vremena. Baš svatko od nas želi što manje vremena provesti u dosadnim i ponavljajućim zadacima (kućanski poslovi, plaćanje računa, vožnja na posao i s posla), a što više u odabranim i ispunjavajućim aktivnostima, hobijima i druženjima.

Nedjeljne rutine služe upravo toj želji. Pomažu nam automatizirati što više toga uoči početka novog radnog tjedna, kada će vremena za promišljanje i donošenje dobrih odluka biti manje ili ga uoće neće biti.

PREUZMITE SVOJ BESPLATNI NEDJELJNI PODSJETNIK

Zato sam vam pripremila mali besplatni podsjetnik na najvažnije nedjeljne rutine koje biste trebali prakticirati. Kako je svrha svakog podsjetnika i ta da nas drži podalje od naših slabosti, tako i u ovom predlošku stoje tri najvažnija NE koja biste morali savladati.

Priznajem, zadnji zadatak ubacila sam da vas malo nasmijem, ali i taj zadatak biste trebali itekako pretvoriti u naviku što prije. 🙂

Preuzmite predložak klikom na sliku ili OVDJE .

Osim ovih rutina, naravno vrijede i dalje one specifične obiteljske poput dječjih zaduženja i jutarnjih i večernjih rutina. Te predloške, ako već niste, pronađite ovdje gdje ih također možete preuzeti i isprintati za svakodnevnu upotrebu.

Dakle, što možete danas ne ostavljajte za sutra!

Želim vam ugodnu i opuštajuću nedjelju, a onda dobro organiziran i uspješan radni tjedan. 🙂

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Želite biti u toku?