ON-DEMAND WEBINARS

CRVENI KOMPAS – PODCAST O ORGANIZACIJI

podcast o organizaciji crveni kompas

CRVENI KOMPAS podcast o organizaciji – novo!

CRVENI KOMPAS podcast o organizaciji rezultat je suradnje tvrtke SLAGALICA organiziranje i obrta za poslovno savjetovanje Momenta . Dvije savjetnice, organizatorice i edukatorice. Dvije poduzetnice, dvije srodne poslovne prakse i obilje osobnog i stručnog iskustva.

Ovaj jedinstveni podcast o organizaciji vodimo moja prijateljica, kolegica i suradnica Anita Kanđera i ja. Anita kao poslovna savjetnica koja educira kako primjenom doći do promjene, a ja kao profesionalna organizatorica koja savjetuje kako strku pretvoriti u svrhu.

Zašto baš CRVENI KOMPAS?

Crveni kompas je podcast o osvještavanju prilika i prijetnji na vašem putu osobne i poslovne organizacije. Kompas kako bismo vam pokazale smjer kojim trebate ići. Crveni kako bismo vas upozorile na prepreke koje trebate izbjegavati kao i na greške žena/klijentica kojima smo pomagale ili trenutno pomažemo svaka u svojoj praksi.

Misija našeg podcasta je biti vaš putokaz kroz svakodnevne osobne i poslovne izazove. Kako bismo vam još više olakšale pristup organizacijskim temama i našim savjetima za vaš lakši i mudriji osobni i poslovni život, Anita i ja bit ćemo s vama jednom tjedno točnije svakog petka u novoj epizodi.

Što vam sve donosi ovaj podcast o organizaciji

Počinjemo onako kako to radimo i u svojoj praksi – sa osnovama i vrlo jasno i jednostavno. Postavljamo temelje razumijevanja organizacije apsolutno bilo čega. U uvodnoj epizodi odgovaramo na pitanje zašto uopće Crveni kompas i zašto baš nas dvije. Prvu epizodu posvećujemo početku svih početaka – široj slici i važnosti određivanja vlastitih prioriteta. Nastavljamo sa sličnostima i razlikama između želja i ciljeva, a zatim pričamo o izradi plana i naravno primjeni.

No, to su tek prve epizode u nizu i pred nama je još mnoštvo važnih organizacijskih tema o kojima ćemo pričati i savjetovati vas.

Pridružite nam se

Znajući koliko nam je svima vrijeme dragocjen resurs, podcast o organizaciji omogućuje vam brz pristup sadržaju i savjetima dok čekate i koristite javni prijevoz, dok šetate psa ili obavljate kućanske poslove.

Pridružite nam se slušanjem, pitanjima, komentarima ili kritikama. Tako ćete nam pomoći da još bolje shvatimo što vas muči te koje organizacijske izazove vam možemo pomoći riješiti.

Slušati nas možete na ovim platformama (kliknite na željeni link):

Spotify (bivši Anchor)

YouTube

Google Podcasts

Apple Podcasts