manje strke vise svrhe knjiga

KNJIGA “MANJE STRKE VIŠE SVRHE” (za dostave u inozemstvo – poštarina uračunata)

(2 recenzije korisnika)

31.00

BESPLATNO za članice SLAGALICA PREMIUM kluba

Opis

manje strke više svrhe knjiga slagalica organiziranje

Kategorija: Praktičan priručnik za osobnu organiziranost

Dimenzije: 14,5cm x 19,5cm

Uvez: meki

Broj stranica: 191

Cijena: 31€ (uključuje poštarinu od 11 € za inozemstvo)

Opis (Iz pogovora):

Svako ljudsko biće na svijetu teži samoostvarenju. Samoostvarenje je putovanje na stepenicama osobnog razvoja gdje se penjanjem hijerarhijom potreba zadovoljavaju oni uvjeti koji mogu dovesti do života sa svrhom i smislom. U knjizi „Čovjekovo traganje za smislom“, V. Frankl naglašava kako smisao igra važnu ulogu u svladavanju neuroze, što bi drugim riječima značilo da usmjeravanje čovjekovog života na smisao pomaže u nošenju s izazovima i situacijama koje se mogu činiti bezizlazne. Jedan od tih izazova svakako je balansiranje raznim domenama života.

Kada stvari postavimo na temelje svrhe i smisla, počevši od prioriteta dolazimo upravo do onoga o čemu govori Tamara Kajari, sad već u drugoj knjizi „Manje strke, više svrhe”. Imajući na umu jednostavnu činjenicu „Svatko može naučiti vještinu određivanja prioriteta“ te da „Uvijek imajte na umu da za organizaciju vremena nisu presudne metode nego psihofizičko stanje i uvjerenja onoga koji je provodi.”, moguće je povjerovati kako nam za putovanje do svrhovitog i smislenijeg života treba nekoliko jednostavnih koraka.

Te korake Tamara je opisala kroz pet dominantnih područja naših života za koje izdvaja rješenja  njihove organizacije s naglaskom na jednostavne i praktične savjete.

Lea Brezar, urednica

2 recenzije za KNJIGA “MANJE STRKE VIŠE SVRHE” (za dostave u inozemstvo – poštarina uračunata)

 1. Husref Kevrić (book bloger na Čitanje Knjiga Biblioteka)

  Tamarina nova knjiga “Manje strke, više svrhe” je definitivno knjiga koju treba imati svaka kuća i ponovo i uvijek se vraćati toj knjizi kada je zatreba i kada malo dođemo u probleme oko organizacije svoje kuće.

  Tamara nas u ovoj knjizi vodi korak po korak oko organizacije mnogih stvari u našem životu, a najviše oko organizacije kuće jer ustvari sve kreće od naše kuće.

  Ukoliko vas interesuje kako organizirati svoju kuću, kuhinju, kućnu biblioteku, radnu sobu, sobu za djecu, financije, brak i još mnogo stvari onda je ovo prava knjiga za vas.

 2. M.P., Banja Luka, BIH

  Poštovana Tamara,

  oduševljena sam Vašim knjigama. Pročitala sam ih u jednom dahu. Dobila sam mnogo više nego što sam očekivala. Na papir izvlačim najbitnije za mene, što sam osvijestila čitajući ih. Krenula sam odmah i u jednu akciju, a ostale slijede. Veliko Vam hvala.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.