knjiga Ne daj hrpi da te iscrpi

KNJIGA “NE DAJ HRPI DA TE ISCRPI” (za dostave u inozemstvo – poštarina uračunata)

(2 recenzije korisnika)

20.00

BESPLATNO za članice SLAGALICA PREMIUM kluba

Opis

knjiga Ne daj hrpi da te iscrpi

Kategorija: Praktičan priručnik za osobnu organiziranost

Dimenzije: 13cm x 19cm

Uvez: meki

Broj stranica: 104

Cijena: 20 € (uključuje poštarinu od 8 € za inozemstvo)

Opis:

Riječ “hrpa” većinu ljudi asocira na fizičke gomile stvari koje zauzimaju neki prostor, ormare ili police. No, osim tih vidljivih postoje i one nevidljive, a puno opasnije – mentalne hrpe. Stranice ovog praktičnog priručnika objašnjavaju iscrpljujući utjecaj svakodnevnih vidljivih i nevidljivih hrpa na mentalno zdravlje čovjeka, ali i potiču na pozitivne promjene kroz konkretne i lako primjenjive savjete.

Iz recenzije:

„Dobar sistem i mentalni mir – nam nudi ovaj praktičan priručnik. I duhovite podnaslove. I maksime s kojima se lako složiti.  Nije problem u stvarima nego u nama, mi smo ti koji ćemo s dobrim odlukama promijeniti naše prioritete i raskrinkati dosadašnje ponašanje.

Tamara nam ne da da se koncentriramo na onu prvu asocijaciju kad kažemo hrpa – papir, igračke, bespotrebna odjeća i obuća….fizičke. Ona nas podsjeća na nevidljive hrpe koje su još teže za savladati: digitalne i mentalne.

Prisnost kojom je knjiga napisana povećava njezinu razumljivost. Autorica s vama priča kroz knjigu i vi je prihvaćate, nju i njezine poruke. Jasna je i u njezinom tonu ima prijateljskog, ne-osuđujućeg objašnjavanja. Svi ovi osnovni razlozi zbog kojih nas naše hrpe zatrpavaju, primjećujemo mi koji radimo s ljudima naprave kaos u glavi. „Što sam ono htjela? Kud sam pošla? Jesam li pošla ili došla?“, razmišljam dok se gledam u ogledalu kraj ulaznih vrata. Svaki razlog o kojemu razmislite i oduzmete mu samim time dio njegove moći – smanjit će hrpu i povećati psihičko zdravlje.“

Prof Ljubica Uvodić-Vranić, psihologinja

2 recenzije za KNJIGA “NE DAJ HRPI DA TE ISCRPI” (za dostave u inozemstvo – poštarina uračunata)

  1. L.G., Mannheim, Njemačka

    Hvala!

  2. M. P., Banja Luka, BIH

    Poštovana Tamara,

    odusevljena sam Vašim knjigama. Pročitala sam ih u jednom dahu. Dobila sam mnogo više nego što sam očekivala. Na papir izvlačim najbitnije za mene, što sam osvijestila čitajući ih. Krenula sam odmah i u jednu akciju, a ostale slijede. Veliko Vam hvala.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.