MOJA PRIČA

This post is also available in: Engleski

MOJA PRIČA
ŠKOLOVANJE
USAVRŠAVANJE
MISIJA
MOJA PRIČA

MOJA PRIČA

Duboko vjerujem da je život puno više od gomilanja stvari i obaveza, puno više od stalnog ubrzavanja i uspoređivanja. Život je sve samo ne ispunjavanje tuđih ciljeva na uštrb vlastitih. No, vlastite ciljeve treba htjeti i znati postaviti. Ja sam Tamara Kajari, certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke “SLAGALICA organiziranje”. No prije svega sam majka, supruga i žena kojoj je organiziranje veliko zadovoljstvo i način pomaganja drugima. Više o meni, o Slagalici i o mojoj prvoj knjizi možete saznati ovdje (Fotografija: Dhar media)

ŠKOLOVANJE

ŠKOLOVANJE

Po završetku studija ekonomije desetak godina radila sam u nekoliko kompanija na poslovima prodaje i marketinga. Zatim sam privremeno napustila posao i posvetila se obitelji. Suprugova česta i duga poslovna putovanja oduvijek su bila razlog za dobru organizaciju i planiranje. S vremenom sam primijetila da svojim savjetima jednako efikasno pomažem i drugim ženama u obitelji, prijateljicama i poznanicama. Shvatila sam da je moj hobi zapravo moj poziv i da bi bilo odlično kad bih ono što volim i obavljam s lakoćom, pretvorila u posao za dobrobit drugih. Tako je nastala SLAGALICA.

USAVRŠAVANJE

USAVRŠAVANJE

Kako bih se dodatno usavršila, završila sam stručnu edukaciju za profesionalne organizatore kod američke profesionalne organizatorice Cyndi Seidler, voditeljice Akademije za profesionalne organizatore u Kaliforniji, SAD. Danas kao certificirana profesionalna organizatorica održavam edukacije za cjelokupnu zainteresiranu javnost te pružam usluge individualnog savjetovanja ženama koje žele prestati robovati vremenu i stvarima.

MISIJA

MISIJA

Utjecaj okoline je moćan, ali ljestvicu si postavljamo sami. One sekunde kad to shvatimo, stvari, obaveze i “moranje” dobivaju potpuno drugačiju dimenziju i stari obrasci ponašanja postaju smetnja za normalan život. Moja misija je pomoći svima onima koji žele prestati robovati takvim obrascima ponašanja i osloboditi mjesto (fizičko i mentalno!) za jednostavnije i zadovoljnije življenje.