OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja. Tekst Općih uvjeta poslovanja u PDF formatu možete dobiti ovdje .

Prodavatelj je tvrtka SLAGALICA organiziranje d.o.o, M.S.Bolšića 15, Zagreb, Hrvatska, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili Pay Pal servisa.

slagalicaorganiziranje.hr je registrirana domena tvrtke SLAGALICA organiziranje d.o.o.

REGISTRACIJA
Kako bi se korisnik registrirao na SLAGALICA organiziranje Internet prodavaonicu mora biti punoljetan, odnosno ukoliko je maloljetan registraciju mora izvršiti uz privolu i suglasnot zakonskog skrbnika. Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka, koje je korisnik unio prilikom registracije, poželjno je da u što kraćem roku ažurira svoj korisnički račun, ili o promjeni obavijesti SLAGALICA organiziranje na e-mail adresu: tamara@slagalicaorganiziranje.hr
NARUČIVANJE PROIZVODA
Proizvodi se naručuju klikom na gumb „Dodaj u košaricu“. Proizvodi se smatraju naručenim kada kupac obavi cijeli proces naplate (Checkout proces). Po primitku narudžbe SLAGALICA organiziranje d.o.o. šalje obavijest korisniku o zaprimanju narudžbe na e-mail adresu kojom se korisnik registrirao.
SLAGALICA organiziranje d.o.o. obvezuje se isporučiti sve dostupne proizvode. Ukoliko neki (ili sve) proizvode SLAGALICA organiziranje d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti kontaktirat će telefonski ili putem e-maila korisnika kako bi dogovorili isporuku zamjenskog(skih) proizvoda ili otkazivanje narudžbe. Narudžbe kreirane na SLAGALICA organiziranje Internet prodavaonici nisu obvezujuće.
NEWSLETTER
Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.
Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA
SLAGALICA organiziranje d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SLAGALICA organiziranje d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  Više o našoj politici privatnosti možete pročitati ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA
Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice slagalicaorganiziranje.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Više o uvjetima korištenja kolačića saznajte ovdje.

ODGOVORNOST
SLAGALICA organiziranje d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove stranice u naše ime nemaju nikakve odgovornosti za izravne, neizravne, slučajne, posljedične ili kaznene štete, troškove ili gubitke koji proizlaze iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promjene sadržaja ove web stranice ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz poveznicu na ovoj web stranici ili kroz bilo kakve akcije koje poduzimamo ili ne poduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali.

Svaki materijal na ovoj stranici podložan je promjeni bez obavijesti.

SLAGALICA organiziranje d.o.o. ne prihvaća odgovornost za bilo kakav gubitak prouzročen virusima koji mogu zaraziti vaše računalo ili sličan uređaj kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kojeg materijala s ove web stranice.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
Sadržaj internet stranice slagalicaorganiziranje.hr kao i internet prodavaonice je zaštićen. SLAGALICA organiziranje d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na korištenje predmetnog sadržaja. Za svako komercijalno korištenje predmetnog sadržaja morate za to prethodno dobiti pisano odobrenje od SLAGALICA organiziranje d.o.o.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina slagalicaorganiziranje.hr (SLAGALICA organiziranje d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: tamara@slagalicaorganiziranje.hr
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana od primitka prigovora.

MATERIJALNI NEDOSTACI
U skladu sa Zakonom o obveznim odnosima, čl. 400. do 422. (“Narodne novine” br. 35/05., 41/08. i 125/11.) SLAGALICA organiziranje d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke proizvoda koji su postojali u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu bilo poznato ili ne, kao i za one nedostatke koji su nastali nakon prijelaza rizika na kupca, ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.
SLAGALICA organiziranje d.o.o. ne odgovara za nedostatke koji se pokažu nakon isteka roka od 2 godine od predaje proizvoda.
REKLAMACIJE I POVRATI
U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju e-mailom na tamara@slagalicaorganiziranje.hr ili pismeno u zakonskom roku od 14 dana na adresu: SLAGALICA organiziranje d.o.o., M.S.Bolšića 15, 10 010 Zagreb.
Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:
• proizvod nije isporučen u skladu s narudžbom
• je došlo do oštećenja proizvoda prilikom isporuke

Pri primitku proizvoda, provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom. Ukoliko nešto nedostaje kupac je to dužan odmah napomenuti jer naknadne reklamacije neće biti uvažene.
Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem proizvoda u najkraćem mogućem roku.
IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (vrijedi od 1.11.2014.)
Pri plaćanju u našoj internet prodavaonici koristimo Woocommerce sigurni sustav online naplate.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA  (vrijedi od 15. 2. 2016.)
Regulativom EU od 15. 2. 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje

INFORMACIJE O TVRTKI:
SLAGALICA organiziranje d.o.o. za usluge
M.S.Bolšića 15,
10010 Zagreb
Adresa elektroničke pošte: tamara@slagalicaorganiziranje.hr
Info telefon: 091 5199-385
Radno vrijeme internet trgovine je 0-24, a pitanja o internet kupovini možete slati na navedenu adresu elektroničke pošte

Subjekt upisan u registar pri Trgovačkom sudu u Zagrebu
pod brojem 081025328
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (2.654,46 €) uplaćen u cijelosti
Direktorica i članica uprave: Tamara Kajari
IBAN: HR8923400091110784233 (Privredna banka Zagreb d.d.)
SWIFT: PBZGHR2X
OIB/VAT: HR82723915442
MB: 4533224