knjiga Ne daj hrpi da te iscrpi

KNJIGA “NE DAJ HRPI DA TE ISCRPI” (za dostave u HR – poštarina uračunata) – 15 €

(10 recenzije korisnika)

110.00kn

Cijena u Eurima = 15 €

BESPLATNO za članice SLAGALICA PREMIUM kluba

Opis

knjiga Ne daj hrpi da te iscrpi

Kategorija: Praktičan priručnik za osobnu organiziranost

Dimenzije: 13cm x 19cm

Uvez: meki

Broj stranica: 104

Cijena: 110,00 KN / 15,00 € (uključuje poštarinu od 20,00 KN / 3,00 € za Hrvatsku).

Opis:

Riječ “hrpa” većinu ljudi asocira na fizičke gomile stvari koje zauzimaju neki prostor, ormare ili police. No, osim tih vidljivih postoje i one nevidljive, a puno opasnije – mentalne hrpe. Stranice ovog praktičnog priručnika objašnjavaju iscrpljujući utjecaj svakodnevnih vidljivih i nevidljivih hrpa na mentalno zdravlje čovjeka, ali i potiču na pozitivne promjene kroz konkretne i lako primjenjive savjete.

Iz recenzije:

„Dobar sistem i mentalni mir – nam nudi ovaj praktičan priručnik. I duhovite podnaslove. I maksime s kojima se lako složiti.  Nije problem u stvarima nego u nama, mi smo ti koji ćemo s dobrim odlukama promijeniti naše prioritete i raskrinkati dosadašnje ponašanje.

Tamara nam ne da da se koncentriramo na onu prvu asocijaciju kad kažemo hrpa – papir, igračke, bespotrebna odjeća i obuća….fizičke. Ona nas podsjeća na nevidljive hrpe koje su još teže za savladati: digitalne i mentalne.

Prisnost kojom je knjiga napisana povećava njezinu razumljivost. Autorica s vama priča kroz knjigu i vi je prihvaćate, nju i njezine poruke. Jasna je i u njezinom tonu ima prijateljskog, ne-osuđujućeg objašnjavanja. Svi ovi osnovni razlozi zbog kojih nas naše hrpe zatrpavaju, primjećujemo mi koji radimo s ljudima naprave kaos u glavi. „Što sam ono htjela? Kud sam pošla? Jesam li pošla ili došla?“, razmišljam dok se gledam u ogledalu kraj ulaznih vrata. Svaki razlog o kojemu razmislite i oduzmete mu samim time dio njegove moći – smanjit će hrpu i povećati psihičko zdravlje.“

Prof Ljubica Uvodić-Vranić, psihologinja

10 recenzija za KNJIGA “NE DAJ HRPI DA TE ISCRPI” (za dostave u HR – poštarina uračunata) – 15 €

 1. Alis Marić – knjiška blogerica (blog Čitaj knjigu)

  Mentalni mir je neprocjenjiv. Knjiga koja se ne ispušta!!!


 2. D.Š., Zagreb

  Ova knjiga je guštanje u svakom obliku. 🙂


 3. I.Š., Velika Gorica

  Pročitala sam ovaj izvrsni priručnik. Bolje rečeno, progutala sam ga. 🙂 Mnoštvo je izvrsnih savjeta, no najviše mi se svidjelo to što se bavi psihologijom “iza” neriješenih hrpa (fizičkih, ali i digitalnih i mentalnih) tj. traži od čitatelja da si postavi ključno pitanje – zašto. Hvala na ovom priručniku, puno stvari sam se zapitala dok sam čitala, a sad idem još jednom, sporo i temeljito. 🙂


 4. A.J., Zagreb

  Totalni WTF. Zaista imam dosta visok prag tolerancije na sve i svašta, ali ovo je bilo direktno u glavu, onak, bez pardona. I to je jedini ispravan način. Knjigu sam proslijedio svojoj boljoj polovici, a svakako ću je preporučivati poznatima. Klincima ću je također servirati u nekom trenutku. RED ?


 5. I.V., Zagreb

  Predobra knjiga! Potiče na momentalnu akciju!


 6. Milena Lovrić – knjiška blogerica (blog Veličanstvena knjiga)

  Kako što bolje upoznati sebe, a time i uspješno organizirati svoje vrijeme i prostor? Tamara ima pregršt savjeta za vas, vjerujte mi da pomažu, isprobala sam!!!


 7. I.G., Osijek

  Draga Tamara, pročitala sam Vašu knjigu, odlična mi je! Osim samog sadržaja, jako mi se sviđa i Vaš stil pisanja.


 8. E.Š., Rijeka

  Hvala draga Tamara, knjiga je još bolja i dublja i točnija nego sam se nadala, tako da mi je pravo otkriće! I stil je savršen! Hvala Vam, iskreno ste me oduševili! Čuvajte se u ovim čudnim danima. Srdačno Vas pozdravljam!


 9. E.M., Koprivnica

  Poštovana Tamara, pročitala sam Vašu knjigu od korica do korica još istog dana kad sam ju primila. Jako me dotakla i pisana je kao da se obraćate direktno meni. Sviđa mi se jednostavan, a opet autoritativan ton pisanja, bez podilaženja i s velikom dozom hladnog razuma, a opet objašnjeno s puno topline. Najviše me dotakao razlog zbog kojega ste se upustili u svoju poslovnu avanturu, jer su i moju mamu hrpe zauvijek pobijedile. I kao da ste umjesto svoje, opisali moju.


 10. V.H. , Zagreb

  Knjigu sam pročitala u dahu i oduševljena sam. Vaš sistem RED je zapravo prihvatljiv na svim područjima. No, iznad svega me iznenadilo što je uz Vas organiziranje zapravo zabavno i veselim se što ću još otkriti o sebi.


Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.