manje strke vise svrhe knjiga

KNJIGA “MANJE STRKE VIŠE SVRHE” (za dostave u HR – poštarina uračunata)

(3 recenzije korisnika)

23.00

BESPLATNO za članice SLAGALICA PREMIUM kluba

Opis

manje strke više svrhe knjiga slagalica organiziranje

Kategorija: Praktičan priručnik za osobnu organiziranost

Dimenzije: 14,5cm x 19,5cm

Uvez: meki

Broj stranica: 191

Cijena: 23 € (uključuje poštarinu od 3€ za Hrvatsku)

Opis (Iz pogovora):

Svako ljudsko biće na svijetu teži samoostvarenju. Samoostvarenje je putovanje na stepenicama osobnog razvoja gdje se penjanjem hijerarhijom potreba zadovoljavaju oni uvjeti koji mogu dovesti do života sa svrhom i smislom. U knjizi „Čovjekovo traganje za smislom“, V. Frankl naglašava kako smisao igra važnu ulogu u svladavanju neuroze, što bi drugim riječima značilo da usmjeravanje čovjekovog života na smisao pomaže u nošenju s izazovima i situacijama koje se mogu činiti bezizlazne. Jedan od tih izazova svakako je balansiranje raznim domenama života.

Kada stvari postavimo na temelje svrhe i smisla, počevši od prioriteta dolazimo upravo do onoga o čemu govori Tamara Kajari, sad već u drugoj knjizi „Manje strke, više svrhe”. Imajući na umu jednostavnu činjenicu „Svatko može naučiti vještinu određivanja prioriteta“ te da „Uvijek imajte na umu da za organizaciju vremena nisu presudne metode nego psihofizičko stanje i uvjerenja onoga koji je provodi.”, moguće je povjerovati kako nam za putovanje do svrhovitog i smislenijeg života treba nekoliko jednostavnih koraka.

Te korake Tamara je opisala kroz pet dominantnih područja naših života za koje izdvaja rješenja  njihove organizacije s naglaskom na jednostavne i praktične savjete.

Lea Brezar, urednica

3 recenzije za KNJIGA “MANJE STRKE VIŠE SVRHE” (za dostave u HR – poštarina uračunata)

  1. Lea Brezar, urednica knjige i autorica pogovora

    Moja topla preporuka za organiziranje života!

  2. Alis Marić (book blogerica na Čitaj knjigu)

    Manje strke – više svrhe! Ne zatrpavajmo se materijalnim. Zadovoljenje ega kratko traje pa čovjek traži još i nastavlja kupovati i konzumirati… Važan priručnik koji treba uvijek biti pri ruci!

  3. Ivana

    Ja sam novu godinu započela čitajući tvoju knjigu kao podsjetnik kako želim bez strke, a sa puno svrhe krenuti u nove izazove. Knjiga je pravi priručnik za sve one koji žele uvesti RED u svoj život, napisana didaktički i bez puno komplikacije, razumljiva, sa primjerima i svakako primjenjiva u svakodnevnom životu i bez obzira što sam prošla tvoje edukacije, ponovo sam naučila nešto novo. Uživala sam čitajući ju i hvala ti na tome.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.