fbpx

PROKRASTINACIJA - KAKO PRESTATI ODGAĐATI / snimka

 • slagalica
 • 24 (registriranih)
 • (1 Review)
prokrastinacija kako prestati odgadati
17
ruj
200.00kn99.00kn

Skloni ste odgađanju obaveza i prokrastinacija vas košta vremena, novca i živaca? Zamjerate si takvo ponašanje, ali nijedan pokušaj nije vam do sada donio željenu promjenu? Želite na jednostavniji i brži način naučiti kako prestati odgađati? Onda vam upravo ova radionica može pomoći.

Kao i sve edukacije u Slagalici i ova se temelji na jednostavnosti i učinkovitosti, na životno primjenjivom i održivom pristupu. Za vas to znači dobivanje svih potrebnih objašnjenja, savjeta i alata za brzu i efikasnu primjenu kako bi vaša svakodnevica odmah postala lakša, a vi dobili neophodan smisao, kontrolu, produktivnost i u konačnici zadovoljstvo.

Ukoliko se osjećate bespomoćni pred svojim planovima, rasporedima i dnevnim „to-do“ listama, savjeti iz ove radionice pomoći će vam da naučite kako prestati odgađati planove, aktivnosti i zadatke, a one započete uspješno privesti kraju. Za dodatnu pomoć, uz snimku dobivate PDF predloške konkretnih koraka koje možete poduzeti odmah nakon gledanja snimke.

Radionica je podijeljena u dva dijela:
1. dio – objašnjava što je to točno prokrastinacija i zašto zapravo dolazi do sklonosti odgađanju
2. dio – objašnjava kako prestati odgađati u glavi i u praksi, koje točno korake trebate poduzeti i metode i trikove primijeniti kako bi vam rješavanje zadataka bez odgađanja postalo rutina i onda i navika

Na radionici ćete naučiti:
• koji su prividni, a koji stvarni razlozi odgađanja
• kako otkriti svoje podsvjesne razloge odgađanja
• čemu sve prokrastinacija šteti i kako
• kako učinkovito promijeniti takvo ponašanje
• kako postati i ostati otporan na prokrastinaciju
• što učiniti kad vam tuđa prokrastinacija stvara probleme
• kako se ja odupirem prokrastinaciji

Trajanje snimke: 1 h

Da biste mogli kupiti snimku morate se prvo registrirati ili prijaviti klikom na Registracija/Prijava na vrhu stranice.

Trajanje pristupa snimci je POLA GODINE – snimku možete pratiti, prekidati i ponavljati neograničen broj puta unutar perioda od šest mjeseci od trenutka aktivacije.

Gledaj snimku

Sveukupno: 1 lekcija Trajanje: 183 dana
 • Prokrastinacija - kako prestati odgađati
  • Lekcija1.1

O edukatoru

User Avatar slagalica

Ja sam Tamara Kajari, certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke "SLAGALICA organiziranje". No prije svega sam majka, supruga i žena kojoj je organiziranje veliko zadovoljstvo i način pomaganja drugima. Hvala Vam što ste ovdje.
5.0

1 ocjena

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
 • ANDREA

  Kako prestati odgađati?

  Ako Vas zanima "Kako prestati odgađati?" s Tamarinim Uputama ćete dobiti odgovor na to pitanje.Ako ste dovoljno motivirani prestati odgađati, kao što sam ja bila, sami ćete odmah naći način kako prestati odgađati pogotovo što uvijek možete računati na Tamarinu pomoć. Osobno mi super što Tamara ne gleda Klijenta kao neki broj uplaćenog sudionika nego se stvarno potrudi da Vam bude na raspolaganju da postanete bolja verzija sebe u organizaciji.Nakon sudjelovanja toliko sam motivirana da se ponosim sobom gdje sam bila i gdje jesam i gdje želim biti u neodgađanju obaveza i ostalo. Nije mi žao nijedne lipe ni sekunde vremena. Preporuka svima!Odličan osjećaj kad možete (stari Vi), a svjesno odlučite da ne želite odgoditi (novi Vi) i samo stavite na popis kvačicu u znak riješeno. Ajme osjećaj :)
200.00kn99.00kn

Želite biti u toku?