Organizacija kuhinje – što, zašto, kako / snimka
Muči vas nered i otežano snalaženje u vlastitoj kuhinji? Zalihe namirnica u hladnjaku, zamrzivaču i po ormarima nemate pod kontrolom? Niste sigurni kako odrediti najbolje mjesto za čuvanje posuđa, namirnica i ostalog kuhinjskog pribora? Želite dobro organizirati svoju kuhinju i konačno kuhati lakše i s većim zadovoljstvom?
Onda je ova radionica upravo to što vam treba.
Radionica je podijeljena u dva dijela:
1. dio – objašnjava što točno uključuje organizacija kuhinje i kako djeluje na vašu svakodnevicu općenito
2. dio – objašnjava sam proces organiziranja unutar kuhinjskog prostora (uključujući hladnjak, zamrzivač i suhe namirnice) sa primjerima iz prakse i točnim uputama kako postupiti nakon radionice
Na radionici ćete naučiti:
- pravila organizacije svake kuhinje
- koje su najčešće greške u pohranjivanju stvari po kuhinji i zašto
- utjecaj navika na organizaciju kuhinje
- kako organizirati kuhinjske elemente
- kako organizirati kuhinjske plohe
- kako organizirati hladnjak i zamrzivač
- kako organizirati zalihe namirnica
- kako organizirati sredstva za čišćenje
- kako improvizacijom uštediti prostor i novac
- kada upotrijebiti organizacijski pribor i koji te gdje ga kupiti
Uz snimku dolaze i ovi materijali u PDF formatu:
- podsjetnik za organizaciju kuhinje
- vodič za raščišćavanje kuhinje
- lista korisnog kuhinjskog organizacijskog pribora
- baza namirnica za planiranje popisa za nabavku
- baza kućnih potrepština za planiranje popisa za nabavku
- baza ideja jela za planiranje tjednog jelovnika
- predložak tjednog jelovnika
- predložak popisa za nabavku po redoslijedu prodajnih odjela
- predložak popisa za nabavku bez redoslijeda prodajnih odjela
Trajanje radionice:1 h i 45 min
Trajanje pristupa snimci je GODINU DANA – snimku možete pratiti, prekidati i ponavljati neograničen broj puta unutar perioda od dvanaest mjeseci od trenutka aktivacije.
(Ova edukacija je BESPLATNA za članice SLAGALICA PREMIUM kluba)